Versió per a imprimir

Els diputats Conxa Garcia, Pablo Seguí i Bartolomé Nofuentes visiten la fira “Alcàsser, sabers i sabors”

  • El municipi celebra aquest cap de setmana la XII edició de la seua mostra agroalimentària i comercial amb casetes, tallers i activitats per a tota la família
Imagen
22/10/2016

El municipi d'Alcàsser celebra aquest cap de setmana la XII edició de la seua fira agroalimentària i comercial “Alcàsser, sabers i sabors”, amb 47 expositors que reuniran a comerços, entitats, associacions, centres educatius, bars i restaurants, per a donar a conèixer els motors econòmics més importants de la localitat. Els diputats provincials Conxa Garcia, Pablo Seguí, Bartolomé Nofuentes i Remedios Avia acompanyen un any més a l'equip organitzador de l'Ajuntament, per a traslladar-los “la importància de dinamitzar l'economia local en benefici dels valencians”.


Un mercat medieval complementa les casetes de la fira en els carrers cèntrics del municipi i els voltants del mercat, per a recrear els oficis artesans, tavernes, música i dansa àrab, teatre de carrer i diverses activitats que, durant tot el cap de setmana, atrauen a xiquets i majors.

Un concurs de gastronomia, exposicions de fotografia i d'objectes antics, actuacions musicals i batucadas, jocs i tallers per als més xicotets són part de la oferta. A més, l'Ajuntament d'Alcàsser també té una caseta des de la qual ofereix informació sobre els serveis del consistori per als veïns de la localitat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet