Versió per a imprimir

Els grups polítics i les associacions acorden el nou ús de la Plaça de Bous

  • La Diputació de València prepara una nova ordenança que regule el procediment de cessió gratuïta i lloguer de la Plaça de Bous
  • L'Àrea que dirigeix Toni Gaspar ha demanat a les formacions polítiques i a les promotores musicals que aporten les seues propostes per a rendibilitzar l'ús del recinte
Imagen
11/06/2016

L'Àrea d'Assumptes Taurins de la Diputació de València, dirigida per Toni Gaspar, està preparant una nova ordenança que regule el procediment de cessió gratuïta i de lloguer de la Plaça de Bous, en col·laboració amb els grups polítics i les promotores musicals que utilitzen el recinte.

La corporació provincial pretén que el nou text compte amb el consens de totes les formacions polítiques i de les associacions que fins al moment han organitzat esdeveniments en la Plaça de Bous. Per a açò, des de l'Àrea responsable se'ls ha remès l'esborrany de la nova ordenança i s'ha obert un termini perquè puguen presentar les seues propostes. 

El text que actualment està en vigor regula la cessió de tots els edificis oficials de la Diputació, com el Centre Cultural La Beneficència o el MuVIM; també inclou la Plaça de Bous, en la qual es preveu l'organització d'esdeveniments de caràcter cultural i recreatiu. 

Com a novetat, el Servei provincial que gestiona el recinte ha proposat que la nova ordenança incorpore la possibilitat de cedir espais independents dins de la Plaça. A manera d'exemple, la naturalesa d'alguns esdeveniments només requereix utilitzar el rode, sense les graderies, per la qual cosa les condicions de cessió podrien adaptar-se a cada tipus d'acte i rendibilitzar així el seu ús.

D'altra banda, el nou text també regularà amb major precisió els procediments per a la cessió gratuïta i el lloguer de la plaça, amb la finalitat de detallar a qui es pot cedir i baix quines condicions específiques.
 

L'esborrany està sent analitzat pels diferents grups polítics que formen la corporació provincial, així com per les associacions i promotores musicals més destacades. Una vegada que aquests actors hagen fet les seues aportacions, l'Àrea responsable de la gestió de la Plaça de Bous presentarà a la resta de la corporació el text definitiu per a la seua aprovació. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet