Versió per a imprimir

Els municipis valencians ja poden demanar les ajudes del pla de la Diputació contra la sequera

  • Ajuntaments, agrupacions i mancomunitats tenen de termini fins al 17 d'agost per a presentar la sol·licitud de projectes que milloren l'eficiència de les xarxes de proveïment d'aigua
Imagen
22/07/2018

Els municipis, agrupacions i mancomunitats valencianes ja poden sol·licitar les ajudes del pla contra la sequera de la Diputació de València. El termini per a demanar-les, segons publica aquest dijous el Butlletí Oficial de la Província, estarà obert fins al 17 d'agost.

 

Les actuacions que es podran executar estan encaminades a millorar la xarxa de subministrament d'aigua potable als habitatges, mitjançant projectes com la construcció de nous dipòsits o la millora dels existents, l'automatització i el telecontrol de les instal·lacions o la reforma de les tècniques per a controlar pèrdues, entre altres.

 

Les subvencions, que ascendeixen a 6,2 milions d'euros entre 2018 i 2019, permeten als ajuntaments presentar un projecte de fins a un màxim de 100.000 euros. En el cas que les actuacions plantejades superen aquest pressupost, serà l'ajuntament qui assumisca la resta del cost.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet