Versió per a imprimir

Els periodistes Pascual Serrano i Ximo Ferrandis debaten sobre la ‘lluita’ entre els mitjans i la ciutadania

  • La Diputació de València convoca una nova taula redona baix el títol ‘Poder ciutadà vs poder mediàtic’
Imagen
28/06/2017

La delegació de Transparència i Govern Obert, liderada pel diputat Roberto Jaramillo, presenta una nova taula redona del cicle Periodisme i participació ciutadana que abordarà el tema: ‘Poder ciutadà vs poder mediàtic’.

 

Aquest ‘diàleg’, organitzat juntament amb l’Unió de Periodistes Valencians, tractarà el desenvolupament d'internet i el canvi que ha permès a la ciutadania transcendir el seu paper passiu i convertir-se en un agent de canvi. Així mateix, s’abordarà el paper que han de desenvolupar els mitjans a l'hora d'incentivar la participació i de respondre a les seues necessitats en aquesta matèria.

 

Com a guies del debat, el públic podrà escoltar al periodista i escriptor, Pascual Serrano, i el també periodista i analista polític, Ximo Ferrandis, conversar sobre el paper d'intermediari dels mitjans entre l'opinió pública i els poders polítics.

 

Entre les obres de Ximo Ferrandis, qui actualment exerceix com analista polític en ValenciaPlaza i La Ser, podem trobar L’Esquerra en el sofà (Ed. Bromera). Per la seua banda, Pascual Serrano és autor d'obres com ara Desinformación. Cómo los medios ocultan el mundo (Ed. Península) o La prensa ha muerto (Ed. Península) i és, a més, assessor editorial de la revista El Jueves.

 

L’acte tindrà lloc demà dijous 29 de juny, a les 18:30 hores, en la sala de la Muralla del Col.legi Major Rector Peset.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet