Versió per a imprimir

Els tresors de la Diputació es podran visitar en la Nit en Blanc de Requena

  • Aquest dissabte 23 de setembre, l'exposició ‘Memoria de la modernidad’ obrirà les seues portes de 22.30 a 1.30, amb rutes teatralitzades i concerts, a més de l'obertura de monuments en el casc antic
Imagen
20/09/2017

Les exposicions ‘Memoria de la modernidad’ i ‘Conoce la Diputación’ es podran visitar a Requena durant la Nit en Blanc que tindrà lloc aquest pròxim dissabte 23 de setembre, una iniciativa cultural nascuda a París fa quinze anys l'èxit de la qual s'ha estès a altres ciutats europees i que consisteix a acostar a la ciutadania l'art amb l'obertura de portes dels centres en horaris no habituals i l'organització d'activitats paral·leles.

 

En el cas de Requena, ambdues mostres es podran visitar entre les deu i mitja de la nit i la una i mitja de la matinada, una oportunitat única de contemplar en primera persona els tresors artístics de la institució provincial, amb una selecció de pintures, dibuixos i escultures d'artistes com Sorolla, Pinazo, Benlliure o Equipo Crónica. Així mateix, la mostra ‘Conoce la Diputación’ permet acostar-se a la rica història de la Corporació, així com a conéixer les seues funcions.

 

Ambdues mostres es podran visitar en els seus emplaçaments habituals, en el cas de ‘Memoria de la modernidad’ en el Museo de Arte Contemporáneo Florencio de la Fuente, i en el de ‘Conoce la Diputación’ en el Templo de San Nicolás. Una obertura de portes que se suma a una vetlada en la qual tots els museus i monuments de la Vila romandran oberts. Així mateix, s'han programat tot un seguit d’activitats per a dinamitzar la vida cultural del municipi.

 

D'aquesta manera, s'ha organitzat un concert de Capella de Ministrers en l'Església de Santa María, que servirà d'avantsala a una gira per Itàlia, amb música del segle XVI, una iniciativa patrocinada per la Diputació de València. També hi haurà visites teatralitzades al Convento de San Francisco, sessions de cinema en el Teatre Principal, actuació de l'Acadèmia de dansa PasoaPaso, i es podran realitzar visites als diferents atractius turístics de la ciutat, com els túnels, la Torre del Homenaje o a la Casa Museu de la Seda.

 

Tota la informació sobre les activitats i horaris de les mateixes de la Nit en Blanc a Requena es poden consultar en la pàgina web de l'ajuntament del municipi, www.requena.es

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet