Versió per a imprimir

Els veïns d’Alfarp es fan una revisió de salut

  • La Diputació destina 65.000 euros per a la segona edició de la Ruta de la Salut, que l’any passat va recórrer trenta municipis i enguany n’atendrà seixanta-cinc
Pruebas2_1.jpg
21/05/2015

La Rutade la Salut estigué ahir amb els veïns d’Alfarp, a la Vall dels Alcalans, on l’alcalde, Jose Miguel Añó, amb la seua regidora de salut volgué aprofitar este esdeveniment de promoció de la salut per a donar la benvinguda a tots els professionals que s’hi acostaren i a les persones que van acudir al llarg de la vesprada per a fer-se un revisió i escoltar les xarrades.

 

El centre social de la cooperativa es posà a disposició dels metges i dels infermers, que van ocupar les dependències per a fer proves mèdiques, com ara les audiometries o la presa de tensió, com també diverses xarrades sobre els factors de risc cardiovascular o consells sobre nutrició, entre altres temes d’interés per a la seua salut.

 

Esta iniciativa està tenint una acollida exceŀlent, sobretot en les persones majors, que han expressat el seu agraïment per esta iniciativa i per la proximitat i l’amabilitat de l’equip sanitari.

 

La setmana que ve la Ruta de la Salut estarà dilluns a Montaverner, dimarts a Llocnou d´en Fenollet i dimecres a Alberic.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet