Versió per a imprimir

Emili Altur es reuneix amb l'ajuntament de Silla per a la recuperació del seu casc històric

  • El diputat de Cooperació i l'alcalde de la localitat tracten un projecte per a dinamitzar el centre i recuperar una torre musulmana de mil anys d'antiguitat
Imagen
09/06/2017

L'ajuntament de Silla pretén dur a terme una remodelació integral del casc històric per a retrobar-se amb el seu passat. El diputat de Cooperació, Emili Altur, ha mantingut una reunió amb l'alcalde de Silla, Vicent Zaragozá, i el primer tinent alcalde, Josep Melero, per a presentar un projecte de rehabilitació del centre del municipi i recuperació d'una torre musulmana de mil anys d'antiguitat.

 

“Emili Altur ha mostrat un gran interès en el projecte de millora del casc antic, en línia amb les polítiques de la Diputació de València de recuperació del nostre patrimoni històric”, ha destacat Melero. Així mateix, l'alcalde ha tractat amb el diputat la importància que té per a Silla la posada en valor “d’un monument fonamental en la seua història”.

 

Així mateix, representants del consistori presentaran pròximament el projecte a la Corporació provincial per a la seua valoració des del punt de vista cultural, històric i com a agent dinamitzador del centre del municipi.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet