Versió per a imprimir

Emili Altur es reuneix amb MUSOL per a contribuir a l'Agenda 2030 de les Nacions Unides

  • El diputat de Cooperació s'interessa pels programes d'educació permanent per a persones adultes com a suport als objectius per al desenvolupament sostenible
Imagen
07/06/2017

El diputat de Cooperació, Emili Altur, ha mantingut una primera reunió amb portaveus de Municipalistes per la Solidaritat i l'Enfortiment Institucional (MUSOL) amb l'objecte de sol·licitar la continuïtat dels projectes que realitza amb el suport de la Diputació de València, així com presentar noves propostes de col·laboració com els programes d'educació en suport a l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

 

A la reunió van acudir Francesco Filippi, director de l'àrea de projectes, i Begoña García, tècnica de sensibilització, els qui van presentar al diputat l'organització i les seues activitats. “El diputat Emili Altur s'ha mostrat molt obert a la col·laboració, que va més enllà del finançament. La relació entre ONG i institucions deu ser més integral, i hem trobat moltes sinergies”, ha destacat Filippi.

 

Els portaveus de MUSOL han presentat els seus programes en educació permanent de persones adultes, els quals funcionen en línia amb l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible promoguda per les Nacions Unides. “Hi ha hagut una reacció molt positiva, estem preparant el material per als docents i la Diputació col·laborarà en difondre el nostre projecte i que els centres d'educació per a adults s'adherisquen a l'activitat”, ha explicat el director de l'àrea de projectes.

 

Filippi ha recordat el finançament anual de la Corporació provincial als projectes de l'associació a Bolívia, concretament aquells destinats a millorar l'aigua potable en comunitats indígenes. Així mateix, els responsables de MUSOL han oferit treballar conjuntament en les exposicions itinerants i activitats dirigides a recolzar als municipis valencians germanats amb pobles d'Amèrica Llatina.

 

20 anys de suport a Amèrica Llatina i Àfrica

 

MUSOL naix en 1998 de la mà d'un grup de funcionaris, professionals, experts i investigadors que centren els seus interessos i carreres professionals en l'àmbit de l'administració local espanyola. Des de la seua fundació, MUSOL té una vocació dirigida al treball amb els ens locals del Sud, amb l'objectiu d'enfortir les capacitats dels actors locals i el seu paper en matèria de desenvolupament.

 

L'associació d'origen valencià treballa en més de 30 projectes de cooperació al desenvolupament en països com Bolívia, Guatemala, Senegal, Angola, entre uns altres, així com en diferents projectes de sensibilització que realitzen per tota la geografia espanyola.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet