Versió per a imprimir

Emili Altur reitera el seu compromís amb el poble sahrauí durant el comiat al delegat Saad el Mami

  • El diputat de Cooperació es reuneix amb el representant a la Comunitat Valenciana per a recapitular els programes finançats per la Corporació provincial, com ‘Vacances en Pau’ o ‘Caravana per la Pau’
Imagen
23/06/2017

El diputat de Cooperació, Emili Altur, ha mantingut una reunió amistosa amb el delegat sahrauí a la Comunitat Valenciana, Saad el Mami, qui s'acomiada del seu càrrec després de 5 anys, i ha reiterat la solidaritat de la institució provincial amb la comunitat sahrauí.

 

“El diputat Emili Altur sempre ha estat a l'altura i ha tingut en compte les prioritats del poble sahrauí. Ha treballat per a elevar el seu sofriment i suavitzar-lo”, ha destacat Saad el Mami. El representant de la Comunitat Valenciana ha agraït la solidaritat de les institucions i la ciutadania valenciana “malgrat les dificultats durant els anys de crisis”.

 

Així mateix, Altur i el Mami han recordat els projectes que subvenciona cada any la Diputació de València com ‘Caravana per la Pau’, destinat a enviar aliments i material als campaments de refugiats, i ‘Vacances en Pau’, programa d'acolliment familiar temporal. L'objectiu d'aquest últim és gestionar i sufragar l'estada de 25 xiquets sahrauís en famílies valencianes per a proporcionar-los assistència sanitària especialitzada, a més d'oferir-los un període de descans i desenvolupament personal, promoure la tolerància i permetre'ls perfeccionar el castellà com a segona llengua oficial del poble sahrauí.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet