Versió per a imprimir

Emperador estrena consultori mèdic

  • La Diputació de València ha contribuït a través del Pla Provincial d’Obres i Servicis amb 22.167 euros per a la finalització de la clínica de salut del municipi de l’Horta
Descobriment de placa
23/06/2015

L’alcalde d’Emperador, Alberto Bayarri, ha rebut este matí al president en funcions de la Diputació de València, Juan José Medina, per a inaugurar el nou consultori mèdic auxiliar del poble.

La clínica de salut està ubicada a l’edifici multifuncional de la plaça de l’Ajuntament, en el qual es repartix l’espai per a la ludoteca, la biblioteca i una zona per als jubilats, la qual cosa aporta un millor servici des d’un espai de nova construcció que va començar el 2013.

El president en funcions ha manifestat la «important labor de la Diputació per a la construcció d’este consultori auxiliar, modern i molt diferent dels que estem acostumats».

«Un servici sanitari que es mereixen tots els ciutadans», ha finalitzat Medina.

 

Obres d’habilitació completades

 

La inversió per a la construcció «ascendix a quasi 70.000 euros», segons ha explicat l’alcalde Bayarri, dels quals 22.167 han sigut a través del Pla Provincial d’Obres i Servicis de la Diputació per a la finalització del local.

El consultori nou disposa d’una àrea de medicina general i una infermeria, com també servici de neteja i lavabos.

En concret, una metgessa i una infermera atendran les demandes sanitàries dels veïns.

En paraules de l’alcalde, «este nou servici era una reivindicació veïnal que s’ha fet realitat gràcies a la Diputació de València i a la Conselleria de Sanitat».

 Després de la inauguració, les autoritats han recorregut la resta d’espais culturals de l’edifici multifuncional.

A l’acte també ha acudit el diputat provincial de Joventut i Esports, Miguel Bailach, que ha acompanyat Medina i Bayarri durant el recorregut per la resta d’espais culturals de l’edifici, una vegada finalitzada la inauguració.

 

 

 . 


 

Declaracions de l'alcalde
Declaracions de l'alcalde
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet