Versió per a imprimir

Emperador sol·licita assistència tècnica a la Diputació per a la tramitació del Pla General d’Ordenació Urbana

  • La diputada Conxa Garcia assenyala que l’Àrea d’Assessorament Municipal “està bolcada amb els municipis xicotets per a gestionar les sol·licituds d’assistència tècnica que requerisquen”
Imagen
02/12/2016

L'Ajuntament d'Emperador ha sol·licitat a la Diputació de València assistència tècnica per a la tramitació de manera abreujada del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) del municipi. La diputada d'Assessorament Municipal, Conxa Garcia, i l'alcalde de la localitat, Alberto Bayarri, s'han reunit per a posar en comú punts de vista i començar el procés per a una tramitació abreujada de l'elaboració del Pla, ja que aquesta via suposa un estalvi de costos i una reducció del temps per a la seua realització.

 

“El principal objectiu és cobrir aquells treballs tècnics que no tenen capacitat d'assumir els municipis xicotets per falta de personal i recursos. Estem bolcats amb tots ells per a preparar i tramitar de manera professional i àgil les sol·licituds d'assistència tècnica que requerisquen”, ha assenyalat Conxa Garcia. En el cas d'Emperador es tracta d'iniciar el procediment per a obtenir el Pla General d'Ordenació Urbana. Per açò s'ha contractat la redacció del document d'inici sol·licitant la tramitació pel procediment simplificat donades les particulars condicions del municipi on la totalitat del mateix és sòl urbà.

 

Un dels eixos fonamentals de la Diputació de València està constituït per les funcions que realitza l'Àrea d'Assessorament Municipal, entre les quals es troben l'assistència jurídica, comptable, econòmica i tècnica als municipis de la Província, especialment als de menor capacitat econòmica i de gestió, que tindran preferència en l'atenció de les peticions formulades. Així mateix, es presta assistència tècnica per a la redacció de Projectes d'Arquitectura i Enginyeria Municipal, Plans d'Urbanisme, i d'Emergència en Espectacles Pirotècnics, entre uns altres.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet