Versió per a imprimir

Ernesto Sanjuán: «El turisme és cada vegada més exigent i qui no siga competitiu es quedarà arrere»

  • La província de València recupera dues distincions europees respecte a l'any passat
  • El diputat responsable de València Terra i Mar ha mostrat la seua satisfacció amb el nombre de banderes blaves aconseguides per les platges
Las playas valencianas lucirán sus banderas azules
09/06/2012

El diputat provincial i alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuán, ha manifestat la seua satisfacció després de fer-se públic el nom de les platges a què s'ha concedit banderes blaves en la província de València.

Enguany la província ha recuperat dues banderes blaves respecte al 2011. El Racó de Cullera ha sigut distingit per la neteja de les aigües i Tavernes de la Valldigna per la millora dels servicis de salvament i socorrisme. A més, la platja del Recatí, al Perellonet, ha aconseguit per primera vegada entrar en la llista de les platges amb bandera blava de la ciutat de València.

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha mostrat la seua satisfacció perquè «els pobles, als quals hem de felicitar, estan fent un gran esforç per a oferir la millor qualitat de les platges».

Respecte a la transcendència que té la renovació d'estes certificacions, Sanjuán ha manifestat que «el turisme és cada vegada mes exigent i qui no siga competitiu es quedarà arrere. Per això continuarem donant suport des de València Terra i Mar als municipis de costa. Estic convençut –va dir– que anem pel bon camí per a ser competitius i hem de ser punters i punta de llança en la recuperació econòmica i en la millora del turisme en tots els nivells.»

«Estem travessant un mal moment econòmic i per això és més important el treball que han fet els ajuntaments. Des de la Diputació farem tot el que estiga en la nostra mà per a donar-los suport», ha afegit el diputat.

Finalment, Ernesto Sanjuán, coneixedor des de fa anys de la situació del turisme de costa per la seua condició d'alcalde de Cullera, assegura que «no tindria sentit que tinguérem tantes banderes blaves si no s'ompliren les platges de gent, així que cal invitar tot el món que vinga a gaudir de la nostra costa i dels nostres servicis, perquè donem una oferta turística de gran atractiu i qualitat per a l'estiu».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet