Versió per a imprimir

Es constituïx el jurat dels premis Alfons el Magnànim, que es faran públics este migdia

  • La Diputada Maria Jesús Puchalt farà públic el nom dels guanyadors dels premis de poesia en valencià i castellà i narrativa en castellà
17/10/2012

 

La Institució Alfonsel Magnànim de la Diputació de València celebra hui una nova edició dels premis de poesia i narrativa que convoca anualment.

A les 10:30 de hui dimecres es constituïx el jurat de les tres seccions. En la de poesia en valencià, els membres triaran el president en l’acte de constitució del jurat. Este està format per cinc personalitats de la cultura valenciana: Àngels Gregori, Juli Capilla, Carles Duarte, Jesús Huguet i Artur Ahuir.

En l'apartat de poesia en castellà, el jurat està compost per Jesús Munáriz, Antonio Hernández, Ignacio Elguero, Gonzalo Santoja i Antonio Porpeta.

I en el de narrativa en castellà, el jurat el formen Carlos Andrade, Carlos Aganzo, Francisco Morales Lomas, José Vicente Peiró i Cèsar Gavela, que decidiran quina és l'obra premiada.

Posteriorment, a les 13 h, serà la diputada de Cultura, Maria Jesús Puchalt, qui oferirà una roda de premsa en el Centre Cultural la Beneficència per a donar a conéixer els premiats d'enguany.

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS:

Data: Dimecres 17 d'octubre

Hora: 13 h

Lloc: Antiga cafeteria del Centre Cultural la Beneficència. Carrer Corona, 36.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet