Versió per a imprimir

Es presenta l’Associació Valenciana de Displàsies Òssies Alpe

  • Juan José Medina, vicepresident primer de la Diputació: «Com diu el president Rus, les persones són el més important i per això la nostra labor social és un dels pilars fonamentals dels objectius de la corporació provincial»
Juan José Medina, vicepresident primer de la Diputació, en un moment de la seua
07/10/2012

 

El vicepresident primer de la Diputació de València, Juan José Medina, ha presidit la presentació de l’Associació Valenciana de Displàsies Òssies Alpe, acompanyat per la seua presidenta, Vanessa Ruescas.

En la seua intervenció Medina ha dit que «des de l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de València s’estan dedicant a treballar per i per a les persones. Com diu el president de la Diputació, Alfonso Rus, “les persones són el més important”, i per això la nostra labor social és un dels pilars fonamentals dels objectius de la corporació provincial».

«Sempre he dit i ho mantinc, que l’existència d’associacions com la vostra fan possible que arribe a les administracions públiques de manera més pròxima la realitat de molts col·lectius que necessiten que s’escolte la seua veu», va dir el vicepresident primer de la Diputació.

A continuació va manifestar que «la meua presència hui ací és per a dir-los que valorem el seu treball, el seu esforç i som conscients de les barreres amb què han de lluitar al seu dia a dia» i va finalitzar indicant que «vull transmetre’ls el suport de la Diputació de València perquè junts continuem avançant per a aconseguir que es divulgue la informació sobre esta malaltia, aconseguir la sensibilitat social i que el vostre ànim siga com el que veig hui ací, d’unió i esperança».

Va seguir la presentació amb diverses intervencions relacionades amb la Displàsia Òssia a càrrec de Marta Expósito, Laura Ten, Silvana González i Carmen Alonso.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet