Versió per a imprimir

Favara sol·licita la circumval·lació del tram de la CV-510 que discorre per la localitat

  • El diputat Pablo Seguí rep al primer tinent d'alcalde Rafael Gisbert i a la regidora Isabel Borrás
Moment de la reunió
31/10/2015

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha rebut al primer tinent d'alcalde de Favara, Rafael Gisbert, i a la regidora d'Urbanisme, Medi ambient i Agricultura, Isabel Borrás, que li han traslladat les necessitats del seu municipi en matèria de carreteres i infraestructures.

 

Els regidors de Favara han sol·licitat la circumval·lació del tram de la CV-510 que discorre per la localitat: “La carretera comença a Favara i acaba Alzira, suporta un tràfic intens i pansa obligatòriament per dins de Favara”, ha informat la **edila.

 

En aquest sentit, Borrás ha assegurat que el vial “dóna accés a l'Hospital de la Ribera, a més de connectar amb la N-332 i de ser l'eixida natural de la Ribera Alta i la Ribera Baixa a les platges”. “Per açò es generen grans embossos dins del municipi, especialment els caps de setmana i durant els mesos d'estiu”, ha apuntat.

 

D'aquesta manera, els representants de Favara han sol·licitat una alternativa “per a evitar que la carretera transcórrega pel municipi i que s'execute el més allunyada possible de la població.

 

Borrás ha agraït la disposició del diputat provincial a atendre la seua petició. El responsable provincial s'ha compromès a atendre el tema tractat en la reunió i a reunir-se amb el Ministeri de Foment i Carreteres.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet