Versió per a imprimir

Feder projecta celebrar el Dia Mundial de les Malalties Rares amb ajuda de la Diputació

  • La Federació Espanyola de Malalties Rares presenta a la diputada Mora la seu campanya 2014 amb el lema «Tots som rars. Tots som únics»
  • Hi haurà batucades, contacontes i activitats a l’aire lliure a la plaça de la Mare de Déu el dissabte 1 de març
Almudena Amaya al costa de Mora
14/02/2014

La diputada provincial de Benestar Social, Amparo Mora, es va reunir dimarts passat amb la delegada de la Federació Espanyola de Malalties Rares (Feder) a la Comunitat Valenciana. Almudena Amaya, per a tractar sobre la nova campanya 2014 del Dia Mundial de les Malalties Rares, que porta per lema: «Tots som rars. Tots som únics».


Amaya, acompanyada per la treballadora social de Feder a la Comunitat, Paula Hernández, va esmentar que la visita «té com a objectiu principal presentar a la diputada Mora el tret d'eixida de la nova campanya, així com també demanar la col·laboració de la Diputació, tal com sempre ens l’ha oferida». El lema que rep l'acció social per a este 2014 es relaciona amb la ‘telemarató’ que tindrà lloc diumenge que ve, dos de març, «en la qual l'educació infantil, juvenil i per a majors serà la base fonamental de la jornada», ha explicat Almudena.


Amb múltiples actes preparats per a eixos dies, Amaya també va voler destacar «el més important», una jornada lúdica per al dissabte 1 de març a la plaça de la Mare de Déu de València, «amb un únic objectiu: sensibilitzar la gent i donar visibilitat a estes malalties poc comunes».
«Es tractarà de diverses activitats a l'aire lliure, en les quals les batukades, els contacontes i les pintures per a la cara marcaran el matí del dissabte de deu del matí a dos de la vesprada», va concloure la delegada de Feder.

 

Declaracions d'Almudena Amaya
Declaracions d'Almudena Amaya
Vídeo visita Feder a Mora
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet