Versió per a imprimir

Gandia finalitza la segona fase de millora del parc Ausiàs March

  • Les obres permeten la generació d'un nou espai per a la ciutadania gràcies a una inversió de 316.000 euros sufragada íntegrament per la Diputació de València i se sumen a les de la primera fase amb el que l'espai ha rebut una inversió propera als 600.000 euros
Imagen
23/07/2020

Gandia finalitza la segona fase de millora del parc Ausiàs March, un projecte que promou la sostenibilitat i l’accesibilitat i que ha estat sufragat íntegrament per la Diputació de València, amb una inversió de 316.000 euros que, sumada a la primera actuació en l’espai arriba als 600.000 euros per aconseguir que el riu Serpis deixe definitivament de representar una barrera física per a la ciutat.

 

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el vicepresident de la Diputació de València i responsable de l'àrea de Cooperació Municipal, Coordinació Institucional i Cohesió Territorial, Carlos Fernández Bielsa, el regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, el diputat d’Hisenda, Vicent Mascarell, i tècnics municipals han visitat la finalització d’esta segona fase del projecte de remodelació del parc d'Ausiàs March.Un projecte important per a la capital de La Safor, ja que integra el parc en l'entramat urbà de la ciutat perquè la ciutadania puga gaudir d’este espai verd. D'esta manera es perllonga el passeig Germanies, principal artèria de la ciutat per cohesions el centre històric amb una zona que és cada vegada més utilitzada on es troben l'Escoleta del Centre Històric i l'Escola de Música Mestre Baldoví, i que compta amb l'hospital comarcal i el polígon Benieto a pocs metres.L'actuació ha col·locat el característic ‘trencadís’ sobre 1.800 metres quadrats per crear un nou tram amb la mateixa filosofia que el passeig Germanies. A més, la ciutadania disposarà d'altres 9.000 metres d'espai que afavoriran la consolidació de la zona.Després de la visita, Diana Morant ha declarat que "fem un pas més per tenir una ciutat amable i sostenible en un espai amb molts serveis i per on circulen milers de persones cada setmana", i ha recordat que fa dos legislatures "este era un espai degradat. Una zona verda que servia de pàrquing mentre el veritable pàrquing estava buit. Ací mateix s'acumulaven cotxes mentre la ciutadania no podia gaudir de l'espai".

 

L'alcaldessa va recordar que ja són dos les actuacions en esta zona que s'han realitzat gràcies a la Diputació de València. Sobre l'ens provincial, Morant ha agraït les iniciatives de la Diputació dirigides a millorar la vida dels ciutadans. "Són estructures financerament sostenibles i per això vull agrair el vicepresident i a la Diputació la seua aposta per la millora dels espais municipals i que la ciutadania puga cuidar-se gaudint d'espais més amplis".Per la seua banda, el vicepresidentCarlos Fernández Bielsaha explicat que "hui és un dia important per a Gandia i la Diputació ha volgut estar ací per mostrar el seu suport. Gandia és un referent des de fa anys en les polítiques públiques destinades a ajudar les persones però també en intervencions que demostren el compromís amb la sostenibilitat, l'accessibilitat, amb l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenibles".

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet