Versió per a imprimir

Gaspar valora amb el Gremi de Sastres i Modistes de València les conseqüències de la crisi per al sector i les possibles ajudes

  • FOTONOTÍCIA
Imagen
09/06/2020

El president de la Diputació, Toni Gaspar, s'ha reunit este dimarts en seu provincial amb Fran Tochena, mestre major del Gremi de Sastres i Modistes de València i director de l'escola del gremi. Durant la trobada, Gaspar i Tochena han valorat les conseqüències que està tenint per al sector la crisi sanitària de la COVID-19, així com les possibles ajudes de la corporació provincial per a pal·liar els efectes de la pandèmia.

 

D'esta manera, la Diputació de València i el Gremi de Sastres i Modistes buscaran vies de col·laboració per a ajudar a un sector que travessa per una situació complicada després de la suspensió de les Falles de 2020 a conseqüència de la crisi del Coronavirus. El representant gremial, Fran Tochena, ha traslladat al president Gaspar les dificultats que travessen els professionals del sector, especialment els indumentaristes, i ha plantejat diferents línies d'actuació en les quals podria participar la Diputació.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet