Versió per a imprimir

Ivan Martí assisteix a l’acte d’entrega dels premis del Consell Social de la UPV

  • Aquests guardons pretenen premiar el talent acadèmic i empresarial que contribueixen a millorar el futur de la societat valenciana
Imagen
07/03/2017

El diputat de Modernització i Desenvolupament de l’Administració Electrònica, Ivan Martí, assisteix aquest dimecres, 8 de març, a l’acte d’entrega dels XVI Premis del Consell Social de la Universitat Politècnica de València, en una gala que arrancarà a les 18:00 hores de la vesprada al Saló d’Actes del Cub Blau de la Ciutat Politècnica de la Innovació.

 

Aquests premis varen nàixer l’any 2001 amb l’objectiu de potenciar la investigació universitària i de connectar directament amb la societat. Els guardons es concedeixen en un total de set categories: Millor Estudiant, Excel·lència Docent, Millor Màster Universitari, Innovació en la Gestió, Recerca UPV, Càtedra Cultura Directiva i Empresarial i Cooperació Universitat - Societat.

 

Una cerimònia amb la qual es pretén premiar el talent acadèmic i empresarial que, gràcies al Consell Social de la Universitat Politècnica de València, contribueixen a millorar el futur de la societat valenciana. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet