Versió per a imprimir

Ivan Martí: “Gràcies als encontres E-TIC per la difusió de la transformació digital”

  • Ivan Martí assisteix a la inauguració de l’encontre E-TIC “Transformació digital”
Imagen
28/11/2017

El diputat de modernització i desenvolupament de l’administració electrònica, Ivan Martí, ha acudit aquest matí a València a la inauguració de l’encontre E-TIC titulat “Transformació digital”. A aquesta apertura ha acompanyat al diputat, Luís Hernes Prat, director de “Avante”.

 

Ivan Martí ha mostrat el seu agraïment a aquests encontres: “Per la difusió de la transformació digital.” I ha afegit que des de la Diputació “és un objectiu que ens marcarem en la legislatura, transformar la Diputació per dins i per fora amb els ajuntaments mitjançant l’administració electrònica”. “Hem posat en marxa una plataforma ‘I-pobles’ que ens permetrà començar aquest camí que ens permeta intercomunicar-nos entre les administracions, per a apropar les institucions a la ciutadania i millorar la seua qualitat de vida ” ha conclòs.

 

A aquest encontre es tractaran, a diverses exposicions i col·loquis, la transformació digital de l’administració i les empreses. Tractant els diversos aspectes dels dos àmbits com: Optimització de processos, males pràctiques o lluita contra la corrupció, entre d’altres.

 

Què és els encontres E-TIC?

 

Els encontres E-TIC, sorgiren a Andalusia en 2007 com una iniciativa de “Avante” per a cobrir un espai a la divulgació tecnològica d’alt nivell a aquesta comunitat autònoma. Per a tenir més difusió i apropar-lo a més professionals, aquests encontres es celebren en dies consecutius a Sevilla i Málaga o a Sevilla i València.

 

Des de la seua creació, els encontres E-TIC han tingut com a objectiu posar l’atenció en un interès tecnològic, analitzant a l’encontre les diferents visions (de fabricants, integradors, clients finals i usuaris mitjançant la participació activa) que aporten al tema la seua pròpia visió.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet