Versió per a imprimir

Ivan Martí inaugura les Jornades de Protecció de dades a l’ADEIT

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
26/03/2018

El diputat de modernització i desenvolupament de l’administració electrònica, Ivan Martí, acudirà demà, a les 09.30 hores,  a l’ inauguració de les Jornades de Protecció de dades. Aquestes jornades, que es celebren a l’ADEIT, tenen com a títol “Les Entitats Locals front al nou marc de la Protecció de dades personals: El RGPD i la nova LOPD”.

 

Impulsada per la Delegació de informàtica i desenvolupament de l’administració electrònica, aquesta jornada tractarà del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades Personals (RGPD), que entra en vigor el proper 25 de maig. A més, es parlarà també la nova LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades).

 

Aquesta jornada monotemàtica va dirigida a: Secretaris i secretaries d’Entitats Locals, responsables de departaments TIC, responsables d’Administracions Electròniques, personal directiu d’entitats i organismes vinculats o dependents d’Entitats Locals i a persones que exerceixen competències d’assessorament o compliment legal, responsabilitats en matèria de protecció de dades personals o d’administració electrònica.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: 27 de març de 2018.

Lloc: Plaça Verge de la Pau, 3, València (ADEIT).

Hora: 09.30 hores.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet