Versió per a imprimir

Jordi Mayor destaca l'auge de les iniciatives de turisme nàutic a València

  • El responsable provincial de Turisme exposa la creixent labor de València Turisme en el sector, durant el VIII Congrés Nàutic que acull l'Oceanogràfic
Imagen
05/03/2020

El diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor, ha destacat aquesta vesprada l'auge actual d'iniciatives de turisme nàutic que experimenta València, durant la seua intervenció en el VIII Congrés Nàutic que se celebra en l'Oceanogràfic.


Jordi Mayor ha exposat la “decidida” col·laboració de la marca turística de la Diputació, València Turisme, en totes les propostes i accions empreses per empreses vinculades amb l'oci nàutic “per a coordinar les diverses capacitats productives i transformar les seues activitats en productes turístics que atraguen visitants al nostre territori”.


València Turisme treballa estretament en aquest sentit amb la Marina de València i València Boat Show des dels inicis d'aquest certamen. Al mateix temps, de forma més singular, s'ocupa d'iniciatives locals com les centrades en les activitats subaqüàtiques i el busseig (a Cullera), i en les experiències turístiques relacionades amb el surf i les seues varietats (a Oliva i Gandia), entre altres localitzacions.


El diputat també ha insistit en la creixent demanda de visites en velers i embarcacions especialitzades que combinen ofertes d'activitat nàutica i gastronomia local, sense oblidar la importància i singularitat de la nàutica d'aigua dolça a València, els principals exponents de la qual són la tradicional Vela Latina de l’Albufera, la pràctica del rem en el riu Xúquer o les experiències de turisme actiu que es poden gaudir en el riu Cabriel.


El VIII Congrés Nàutic, organitzat per l'Associació Nacional d'Empreses Nàutiques (ANEN) abordarà durant hui i demà temes com la sostenibilitat i la legislació sobre el sector, els nous usos de consum, la promoció i el turisme nàutic, sota el lema “Crecimiento Azul”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet