Versió per a imprimir

Jorge Rodríguez agraeix a l’equip de govern i als treballadors de la Diputació el bon treball d’enguany

  • La institució provincial organitza la seua tradicional recepció nadalenca amb els treballadors públics i els responsables polítics de la casa
  • La corporació segueix promocionant el treball de l'Escola de Viticultura i Enologia de Requena i brinda en Nadal amb el cava produït en aquest centre educatiu de la Diputació
Imagen
21/12/2017

La Diputació de València ha celebrat la seua tradicional recepció nadalenca amb els treballadors de la casa. En la cita, els assistents han pogut degustar una àgape composta per productes típics valencians i vins de l'Escola de Viticultura de Requena, un dels centres formatius de la institució provincial.

 

Un any més la institució provincial ha aprofitat l'esdeveniment per a promocionar el treball de l'Escola de Viticultura i Enologia de l'Escola Félix Jiménez, propietat de la Diputació, amb la presència d'un cava bobal de quatre anys Blanc Noir, color verd ceba i amb un toc a llevat i brioche.

 

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, acompanyat pels diputats representants de les diferents forces polítiques que componen la institució, ha desitjat unes bones festes i inici de 2018 a tots els treballadors i treballadores de la casa i ha agraït el treball realitzat tant a l'equip de govern com als funcionaris i empleats de les diferents àrees.

 

Per la seua banda, la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha destacat el treball de les escoles, ja que “si hi ha alguna cosa important és que es reconega a la gent que treballa ací, com és el cas de l'Escola de Viticultura i Enologia de Requena”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet