Versió per a imprimir

Jorge Rodríguez assisteix al concert participatiu del Mesías de Händel

  • El president de la Diputació i el diputat d'Hisenda Toni Gaspar, acudeixen a la tradicional cita en el Palau de la Música amb aquest concert que compleix la seua vuitena edició a València
Imagen
22/12/2017

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez i el vicepresident segon i diputat d'Hisenda, Toni Gaspar, van assistir la nit del dijous al concert participatiu El Mesías de Händel, organitzat per l'Obra Social 'la Caixa' i el Palau de la Música i que compleix la seua vuitena edició a València.

 

Aquests concerts impulsats per l'Obra Social 'la Caixa' des de fa 23 anys ofereixen a les persones aficionades a la música l'oportunitat de participar en un important projecte pedagògic i musical de gran envergadura, al costat de músics i intèrprets professionals de reconegut prestigi.

 

El concert, celebrat en el Palau de la Música, va ser a càrrec de l'orquestra i cor Gabrieli *Consort & Players, i va estar dirigit pel prestigiós mestre Paul McCreesh. A més, va comptar amb les veus de cantants professionals com la soprano Soraya Mafi; el contratenor Rupert Enticknap; el tenor Thomas Walker; i el baix Neal Davies. A aquests músics es van afegir, des de les seues respectives butaques, 298 intèrprets no professionals, entre participants individuals i cantants procedents de tres cors de la regió: el Cor de *Cambra de València, el Cor del Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios i el Cor Universitari Santiago.

 

Aquesta experiència ha donat l'oportunitat a quasi 300 cantants de participar en un concert d'aquestes característiques, un treball que ha requerit setmanes d'assajos per part dels participants i les agrupacions corals. Ha sigut un intens treball de preparació per a aconseguir els objectius marcats pel director Paul McCreesh i participar en aquesta emotiva celebració col·lectiva de la música.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet