Versió per a imprimir

Jorge Rodríguez assisteix a la presentació de la campanya de prevenció estiuenca d’incendis de la Diputació de València

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
26/06/2017

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, amb el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, assistirà aquest dimecres 28 de juny, en la urbanització Las Cumbres de Moixent, a la presentació de la campanya d'estiu de les brigades forestals de Divalterra quant a prevenció d'incendis i suport en les tasques d'extinció.

 

En l'acte estarà present el director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel; la gerent de Divalterra, Agustina Brines; l'inspector cap del Consorci Provincial de Bombers, José Miguel Basset; i el director de l'àrea de Gestió Forestal i del Medi Rural, Manuel Carot.

 

En l'acte participaran les brigades de Moixent, Enguera i Estubeny. Divalterra compta amb 102 brigades de cinc components cadascuna que treballen durant tot l'any en labors de silvicultura preventiva. En casos d'incendis forestals, les brigades actuen com a dispositiu de suport en l'extinció, al costat del Consorci Provincial de Bombers, i sota el comandament únic de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimecres, 28 de juny de 2017

Lloc: Urbanització Las Cumbres de Moixent.

Hora: 09:30 hores

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet