Versió per a imprimir

Jorge Rodríguez: “La Diputació ha estat i estarà al costat del Llevant en els moments bons i en els dolents”

  • El president de la Diputació de València destaca el vessant integrador del club granota en la recepció a l'equip per l'ascens a Primera Divisió
Imagen
17/05/2017

La Diputació de València ha rebut a l'equip del Llevant UD amb motiu del seu ascens a Primera Divisió. El president de la Corporació provincial, Jorge Rodríguez, acompanyat per diputats i personal de la casa, ha acollit en el pati de la Scala a jugadors, membres de la directiva, president i entrenador.

 

Una cita en la qual Rodríguez ha expressat el seu recolzament a la formació, felicitant-la per l'ascens. “Sóc conscient que s'ha passat per moments difícils, però l'important és alçar-se, tal com heu fet en una temporada històrica”, i ha afegit que el Llevant UD “sempre podrà comptar amb el suport de la Diputació, en els bons moments, però també en els dolents”, ha remarcat el màxim representant de la institució valenciana. Rodríguez ha reconegut la capacitat “integradora” del Llevant UD, que a més de comptar amb un planter “esplèndid i fructífer, assisteix als seus equips femenins i de persones amb diversitat funcional”, ha explicat Jorge Rodríguez.

 

Per la seua banda, el president del club, Quico Català, ha agraït l'esforç de la Corporació “estant en els moments més delicats” de l'equip, destacant que gràcies a ella “el Llevant UD podrà seguir construint a través del futbol”, en referència a tot el treball que des de l'entitat es dedica, no solament a la promoció d'aquest esport sinó a la contribució d'una societat millor a través de la pràctica esportiva.

 

Un element que així mateix ha posat en valor la diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García, qui ha subratllat el treball “amb orgull i força” de la formació per aconseguir tornar a ser un equip de Primera Divisió. “Fa uns mesos vaig tenir el plaer de conéixer al tècnic de l'equip i als jugadors. Els vaig demanar que aquesta temporada em feren gaudir, i sens dubte, ho han aconseguit”.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
La diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García
La diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García
El president del Llevant UD, Quico Catalán
El president del Llevant UD, Quico Catalán
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet