Versió per a imprimir

Jorge Rodríguez rep els integrants del projecte SmartGov, subvencionat per la Unió Europea

  • Aquesta iniciativa europea, amb un pressupost d’1.650.000 euros, desenvolupa una ferramenta tecnològica per a analitzar la participació ciutadana en les xarxes i valorar-la per a prendre decisions polítiques
RECEPCIÓN SMARTGOV.JPG
03/07/2016

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut els integrants del projecte europeu SmartGov, que, amb un pressupost d’1.650.000 euros, pretén desenvolupar una ferramenta tecnològica que puga mesurar i analitzar la participació ciutadana en les xarxes socials per a tindre-la en compte a l’hora de prendre decisions polítiques.


Rodríguez s'ha mostrat molt interessat per la iniciativa europea, que es basa en la innovació tecnològica i el concepte de ciutats inteŀligents, al qual es va sumar fa temps com a alcalde d'Ontinyent. En paraules del president de la Diputació, «és molt important avançar en el desenvolupament d'iniciatives que faciliten la presa de decisions polítiques orientades a millorar la qualitat de vida de les persones».

 

L'objectiu principal de SmartGov és potenciar el govern inteŀligent i la participació ciutadana mitjançant la tecnologia en la línia marcada des del primer moment pel govern provincial que presideix Jorge Rodríguez, qui ha rebutMałgorzata Goraczek,coordinadora del projectei investigadora de la universitat austríaca Donau-Universität Krems;Haris Trikkis, regidor de la ciutat xipriota de Limassol, i els tècnics de les entitats que formen part de la iniciativa.

 

La Diputacióde València coŀlabora en la difusió d'un projecte que compta amb socis participants procedents d'Àustria, els Països Baixos, Espanya i Xipre.

 

El diputat de Projectes Europeus de la Diputació, Bartolomé Nofuentes, ha explicat que SmartGov «permetrà arreplegar les dades que emetem, com ara opinions i comentaris, harmonitzar-les i analitzar-les per a traure conclusions sobre què volen els ciutadans». Nofuentes ha assegurat que SmartGov «significarà un canvi substancial en la forma de governar, una transformació de les relacions de les administracions amb la ciutadania i una revolució a l'hora d'adoptar decisions per part de la classe política i d’acostar la política als ciutadans».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet