Versió per a imprimir

Jorge Rodríguez: “Unisocietat vertebra les comarques valencianes a través del coneixement”

  • El president de la Diputació participa en l'acte d'obertura del curs 2016-2017 d'un programa de formació universitària per a majors de 30 anys que té 1.500 matriculats en 10 municipis
  • El programa Unisocietat, de la Universitat de València, va arrancar a Ontinyent i hui té seus a Alzira, Cullera, Benetússer, l'Eliana, Massamagrell, Paterna, Quart de Poblet, Requena i Gandia
Jorge Rodríguez en l'obertura del curs d'Unisocietat
18/10/2016

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha assegurat, en l'acte d'obertura del curs 2016-17 d'Unisocietat, que «aquest programa vertebra les comarques valencianes a través del coneixement», una aposta que la Universitat de València comparteix amb la Diputació, que també tracta de vertebrar la província amb tots els seus programes i accions.

Unisocietat és un programa dirigit a majors de 30 anys que, amb l'única motivació d'aprendre, tenen a la seua disposició un catàleg de matèries molt diverses impartides per professors de la Universitat de València. Des de Psicologia a Biologia, Literatura, Música, Món Digital i Patrimoni Històric Valencià, entre unes altres, els interessats poden matricular-se en qualsevol de les 10 seus universitàries repartides per huit comarques de València.

El projecte de la Universitat va nàixer a Ontinyent, fruit del compromís de l'ajuntament del propi Jorge Rodríguez per la formació al llarg de la vida. «El coneixement, a través de la formació, és la base sobre la qual es pot créixer a través de la innovació i el desenvolupament», ha manifestat el president de la Diputació i alcalde d'Ontinyent, orgullós que aquell projecte que va arrancar a la Vall d'Albaida haja arribat a Alzira, Cullera, Benetússer, l'Eliana, Massamagrell, Paterna, Quart de Poblet, Requena i Gandia.
 

Rodríguez ha agraït a la Universitat la seua aposta ferma per aquest programa que «afavoreix el contacte real dels municipis amb la universitat, de gent que no ha tingut l'oportunitat de tenir una formació superior i que ara pot formar-se tenint un contacte directe amb professors universitaris».

El programa Unisocietat compta aquest curs amb 1.500 alumnes matriculats en les 10 seus valencianes i té el patrocini de Caixa Popular, Caixa Ontinyent a la Vall d'Albaida i Banc Santander a Gandia. En paraules de Jorge Rodríguez, «es tracta de transformar el territori a través de la realitat social que representa la universitat». 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet