Versió per a imprimir

Josep Bort, Pilar Moncho i Emili Altur assisteixen a la cerimònia de lliurament del Premi de Poesia Vicent Andrés Estellés

  • El barceloní Albert Garcia Elena rebrà el guardó que l’acredita com a guanyador d’un dels certàmens lírics més prestigiosos en llengua valenciana per la seua obra 'Tòtem Ordre'
Imagen
11/05/2017

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, la diputada de Turisme, Pilar Muncho, i el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, assisteixen aquest divendres a la cerimònia de lliurament del XVII Premi de Poesia Vicent Andrés Estellés, que tindrà lloc en l’antic Mercat Municipal de Burjassot, a partir de les 20:00 hores. Es tracta d’uns dels certàmens de poesia més prestigiosos, en llengua valenciana, que l’Ajuntament de Burjassot convoca amb periodicitat anual, amb la intenció de mantenir viva la flama estellesiana i contribuir a la creació poètica en valencià.

 

Reunit el passat mes de desembre de 2016, el jurat del certamen conformat per Elm Puig, guanyador de l’edició de l’any 2016, Begonya Pozo i Ana Ballester, va fallar el nom del guanyador. Es tracta del poeta barceloní Albert Garcia Elena (Barcelona, 1970), que es va alçar amb el premi, d’entre els 32 poemaris presentats a concurs, per la seua obra Tòtem Ordre, publicada per Edicions Bromera, entitat col·laboradora del Certamen, des de la seua creació.

 

El premi de Poesia Vicent Andrés Estellés, dotat amb 9.000 euros, serà lliurat per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, qui farà entrega de la Sitja commemorativa a Albert García Elena, el qual compartirà amb el públic alguns dels poemes que formen part de Tòtem Ordre. La cerimònia es completarà amb l’actuació de l’associació estellesiana “Rodonorsinvictes” que, amb les veus dels rapsodes Olga Suàrez i Luis Batalla, recitarà, una selecció de poemes d’Estellés.

 

A la vetlada literària, a la qual es pot assistir amb invitació, acudiran nombroses personalitats de la cultura valenciana a més d’un nodrit grup de representants del teixit associatiu de Burjassot.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet