Versió per a imprimir

Josep Bort reitera el compromís de la Diputació en la lluita contra el canvi climàtic

  • El diputat de Medi ambient ha defés la importància de l'educació i la conscienciació mediambiental durant la jornada de commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient
Bort Día Mundial del Medio Ambiente_1.jpg
07/06/2016

La commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient, celebrada diumenge passat en el Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) fou un èxit de participació, amb més de tres-centes persones que varen acudir a la Marjal del Moro del Port de Sagunt per a compartir les activitats que es feren amb l'objectiu de conéixer de prop les conseqüències del canvi climàtic.

 

Fou una jornada en què es va posar de manifest la necessitat de prioritzar la lluita contra el canvi climàtic en l'agenda institucional i política, tal com digué el diputat provincial de Medi Ambient, Josep Bort, que destacà el compromís de la Diputació en la lluita contra el canvi climàtic i va fer un crida a la conscienciació de la ciutadania per a abordar amb decisió i accions la protecció del medi ambient. En este sentit, el diputat Josep Bort va valorar la importància de la divulgació i l'educació mediambiental com a acte decisiu per a frenar les greus conseqüències del canvi climàtic.

 

La commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient va comptar amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; la consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián; l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i el director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer.

 

Aquesta jornada ha estat organitzada conjuntament pel Servici de Medi Ambient de la Diputació i la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i ha oferit l'atractiu d’un fum d’activitats, tallers i jocs dirigits al coneixement i la sensibilització de grans i menuts en tot allò relacionat amb la protecció del medi ambient, concretament dels ecosistemes valencians. El fil conductor de la majoria de les activitats ha sigut la intervenció humana en el deteriorament mediambiental, per això s'ha ensenyat a respectar i corregir el nostre comportament i la relació amb l'hàbitat i la sostenibilitat.

 

El Servici de Medi Ambient de la Diputació ha dut a terme les activitats «Funcionem com un hivernacle», «Conseqüències de l'augment de la temperatura», «El laboratori contra el canvi climàtic», «Canvi climàtic i ecosistema litoral» i «Les zones humides en el paisatge litoral».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet