Versió per a imprimir

Josep Bort visita Oliva per a conèixer els treballs de recuperació i conservació realitzats al parc públic del Club Nàutic

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
23/11/2017

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort,visita aquest divendres, 24 de novembre, el municipi d’Oliva per a conèixer de primera mà i recepcionar les actuacions de recuperació i conservació escomeses al parc públic de la zona del Club Nàutic. Uns treballs que han estat executats amb fons de la  Diputació de València, a través del programa de Recuperació d’Espais Degradats.

 

Josep Bort estarà acompanyat durant la visita per l’alcalde d’Oliva, David González, i la resta de membres de la corporació municipal. A les 11:30 hores està prevista la recepció a l’Ajuntament. Posteriorment es desplaçaran fins l’enclavament on s’han invertit fons de la Diputació de València. 

 

Mitjançant el programa de Recuperació d’Espais Degradats, l’Àrea de Medi Ambient persegueix la rehabilitació mediambiental de zones deteriorades, però que disposen d’un elevat potencial paisatgístic o interès per a usos recreatius.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 24 de novembre de 2017.

Hora: 11:30 hores.

Lloc: Ajuntament d’Oliva. Pl. de l’Ajuntament, núm. 1. Oliva. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet