Versió per a imprimir

Josep Bort visita Serra per conéixer el model de gestió de la biomassa forestal i agrícola

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Josep Bort, diputat de Medi Ambient
09/02/2017

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, visita demà divendres, 10 de febrer, la localitat de Serra per conéixer els detalls del model de gestió de la biomassa forestal i agrícola que s’està desenvolupament en aquest municipi de la comarca del Camp de Túria.

 

Durant la visita, Josep Bort estarà acompanyat per l’alcalde d’aquesta localitat, Javier Arnal; la directora general de Prevenció d’Incendis Forestals, Delia Álvarez, a més de l’enginyer municipal, Juan José Mayans, qui aportarà les explicacions dels treballs i les pràctiques desenvolupades.

 

Serra és un municipi integrat en el parc natural de la Serra Calderona. Anys enrere va apostar per aprofitar els residus de la poda i neteja de jardins per transformar-los en biomassa i crear tota una indústria orientada a l'autoabastiment, que ha generat desenes de llocs de treball en poc més de tres anys. Segons dades facilitades pels tècnics municipals, durant quest període el municipi ha aconseguit estalviar recursos en gestió de residus i en facturació elèctrica per un valor superior als 98.000 euros anuals, a més d’una important reducció en les emissions de CO2.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 10 de febrer de 2017.

Hora: Atenció a mitjans a les12:00 hores.

Lloc: Ajuntament de Serra. C/ Sagunt, 31. Serra.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet