Versió per a imprimir

Josep Bort visita Titaguas i Alpuente per a conèixer les actuacions executades a través del programa de riscos geològics

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
18/05/2017

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort,visita aquest divendres, 19 de maig, els municipis d’Alpuente i Titaguas per a conèixer de primera mà i recepcionar les actuacions escomeses a l’entorn periurbà de Titaguas i la reparació d’una part del llenç murer d’accés al Castell d’Alpuente, que s’han executat a través del programa de riscos geològics de la Diputació de València.

 

Josep Bort assistirà en primera instància a Alpuente, on s’ha procedit a la consolidació de la muralla del Castell, en una zona declarada Bé d’Interés Cultural (BIC). I acte seguit visitarà Titaguas, on s’ha intervingut en la vessant est del municipi per a evitar les esllavissades i seriosos arrossegaments de material cada vegada que es produeixen episodis de pluja.

 

La Diputació de València, mitjançant la implementació d’aquest programa, és pionera en la prevenció i correcció de riscos geològics que es produeixen a les comarques valencianes.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 19 de maig de 2017.

Hora: 11:00 hores. Visita a Alpuente.

           12:30 hores. Visita a Titaguas.

LlocAlpuente. Castell d’Alpuente. Pl. de la Iglesia, núm. 6.Alpuente. 

          Titaguas. Zona est del municipi. Titaguas.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet