Versió per a imprimir

Jóvens de La Dipu et Beca analitzen les polítiques d'igualtat dels ajuntaments amb qüestionaris de la Diputació

  • La iniciativa de la Diputació té per objecte conéixer la situació i les necessitats dels ajuntaments per a preparar els nous plans
DipuEtBeca Quart de Poblet.jpg
21/08/2016

La Diputació de València, amb l'ajuda d'alguns dels becaris de La Dipu et Beca, ha posat en marxa un programa per a conéixer les polítiques d'igualtat que estan duent a terme tots els municipis de la província amb el fi de crear una radiografia general de la situació actual i localitzar les necessitats que tenen.


Aquesta iniciativa compta amb la coŀlaboració de la Diputació i els ajuntaments a través dels estudiants jóvens que estan disfrutant del programa de Gestió del Talent en la modalitat de La Dipu et Beca en departaments que permeten aquest tipus d'activitat.

 

Amb uns qüestionaris elaborats pel Servei d'Igualtat de la Diputació, els jóvens recopilaran les dades necessàries per a obtindre informació sobre el grau d'organització i els recursos dels ajuntaments per a desenvolupar les polítiques d'igualtat.

 

La diputada d'Igualtat, Isabel García, ha destacat la importància de «conéixer la situació real dels ajuntaments per a poder afinar les polítiques d'igualtat alhora que aprofitem l'experiència de municipis com Quart de Poblet o Mislata, que són referents en aquestes polítiques». La diputada provincial també ha explicat que els resultats dels qüestionaris «també ens ajudaran a dissenyar un programa de formació específic per al personal dels ajuntaments».

 

Per la seua banda, el diputat de Projectes Europeus i responsable del programa de Gestió del Talent, Bartolomé Nofuentes, ha dit que, amb aquest programa, «pretenem que les entitats locals aprofiten el talent dels jóvens alhora que els donem formació pràctica. És un gran honor que La Dipu et Beca contribuïsca a millorar les polítiques d'igualtat a nivell provincial, un objectiu essencial i indispensable amb el qual la nova Diputació s'ha compromés des del primer dia» —ha conclòs Nofuentes.


A partir de la informació recopilada amb qüestionaris, s'analitzaran aspectes com l'existència d'una casa de la dona, el grau d'organització i coordinació en igualtat i la transversalitat de les polítiques que s'estan implementant; tot açò amb l'objectiu d'obtindre un referent per a dissenyar plans i programes de millora que mamprendrà el Servei d'Igualtat de la Diputació.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet