Versió per a imprimir

L’Albufera acull l’última prova del Torneig President de la Diputació de Vela Llatina

  • El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, va participar en este acte, que arreplega la tradició miŀlenària de la navegació amb barca pròpia i potencia la conservació del patrimoni natural, històric i cultural de la zona
El diputat Sanjuán en una de les embarcacions de la Lliga President de la Diputa
03/09/2012

 

 

L’Albufera ha acollit la sisena i darrera exhibició de la Lliga President de la Diputació de Vela Llatina de Silla, impulsada pel Patronat Provincial de Turisme de la corporació provincial.

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, va acudir a l’acte acompanyat per l’alcalde de Silla, Serafín Peris, i va participar en la competició des de l’embarcació del president de l’Associació Cultural de Vela Llatina de Silla, Batiste Granero.

 

Sanjuán va sorprengué els presents amb el seu excepcional maneig de la perxa, ferramenta imprescindible per a efectuar esta prova al parc natural de l’Albufera.

 

La jornada esportiva va finalitzar amb un dinar a les barraques de l’Associació de Pescadors de Silla, on es va entregar un present a cada participant i se li atorgà el Barquet d’Honor 2012 a Emilio Alba.

 

Tradició miŀlenària

 

L’Associació Cultural Vela Llatina de Silla, organitzadora de l’esdeveniment, arreplega la tradició miŀlenària de la navegació amb barca pròpia del Parc Natural de l’Albufera de València i potencia alhora la conservació del patrimoni natural, històric i cultural de la zona.

 

El calendari d’exhibicions per a enguany ha comprés un total de sis proves oficials, que s’han celebrat entre els mesos de març i setembre al Parc Natural de l’Albufera.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet