Versió per a imprimir

L’Àrea de Medi Ambient lliura els primers Plans del Verd Urbà Sostenibles

  • Meliana, Salem i Énguera han estat els pobles pilots en la iniciativa de redacció dels PVUS
  • La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó i la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, han entregat els Plans als alcaldes de Meliana, Josep Riera i l’alcalde de Salem, Juli Fenollar
Imagen
30/01/2020

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, amb la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, han lliurat hui als alcaldes de Meliana, Josep Riera i de Salem, Juli Fenollar, la redacció del Pla del Verd Urbà Sostenible (PVUS) dels seus corresponents municipis.

 

El projecte PVUS que impulsa l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València és una eina per a millorar la planificació, el disseny i la gestió dels espais verds municipals i l’optimització de la inversió amb criteris sostenibles.

 

“Estem patint dèficit de natura amb una societat cada vegada més urbanitzada. Cal renaturalitzar els pobles i les ciutats, recuperar i transformar l’espai públic per a garantir el benestar i la bona salut de les persones” ha explicat Maria Josep Amigó.

 

El PVUS, d’una banda permet oferir pautes per a convertir el verd urbà en un element clau de qualitat de vida de la ciutadania i d’altra, establir una estratègia per a incrementar l’adaptació al canvi climàtic.

 

En este sentit, la vicepresidenta Amigó ha recordat que la segona línia estratègica de REACCIONA és l’adaptació, amb un pressupost de 150.000 euros per a millorar el disseny i la gestió del verd urbà municipal i els corredors periurbans.

 

REACCIONA, és el full de ruta de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València per a la mitigació, l’adaptació i l’educació climàtica dels municipis de la província, amb l’objectiu de posar en marxa projectes relacionats amb l’energia, la gestió de residus, la mobilitat, la natura i l’estalvi d’aigua. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet