Versió per a imprimir

L’Eliana organitza la seua primera universitat de tardor amb ajuda de la Diputació

  • Les jornades, promogudes per la corporació provincial i la Universitat de València, analitzen l'estat actual de la tecnologia i el desenvolupament de les ciutats intel·ligents
  • La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, destaca que aquesta iniciativa té com a objectiu acostar la universitat a tot el territori
Imagen
24/10/2018

La Diputació de València participa en la primera edició de la Universitat de Tardor de l´Eliana, en col·laboració amb la Universitat de València (UV) i l'ajuntament d'aquesta localitat del Camp de Turia. Les jornades, titulades ‘Smart Cities: Cuidadanía, Tecnologia i Desenvolupament Territorial’, tenen com a objectiu principal analitzar l'estat actual de la tecnologia i el desenvolupament de les ciutats intel·ligents.

 

En les diferents conferències i taules redones s'aborden aspectes com la mobilitat intel·ligent, el Internet de les Coses i el Big Data i la Intel·ligència Artificial. A més de mostrar la situació d'implantació de territoris intel·ligents a l'Eliana, així com en altres poblacions de la Comunitat Valenciana i la resta d'Espanya.

 

L'acte inaugural va explicar aquest dimarts amb la presència de la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, l'alcalde de l´Eliana, Salvador Torrent, el vicerector de Projecció Territorial i Societat de la UV, Jorge Hermosilla, i el coordinador de les jornades, Vicente Cerverón. En la jornada del dimecres, el teixit empresarial de la zona ha pogut participar en aquesta trobada formativa sobre tecnologia i innovació.

 

La diputada ha destacat que aquesta iniciativa, oberta al públic en general, té com a objectiu “fomentar la presència i implicació de la Universitat en les comarques, amb l'ajuda de la Diputació de València”. En definitiva, la idea és “transferir formació, recerca i coneixement més enllà de les aules universitàries”, ha afegit.

 

La corporació provincial, a través de l'àrea d'Educació que dirigeix Berenguer, ha duplicat enguany aquestes jornades universitàries en col·laboració amb la UV, després de l'acceptació del primer lliurament d'aquest programa de transferència de coneixement a les comarques. A les seus de Gandia, Ontinyent, Enguera, Alzira, Ademúz, Sagunt i Buñol s'han incorporat enguany les jornades a Alaquàs, Aras de los Olmos, Llíria, Xàtiva i la celebrada aquests dies a l'Eliana sobre smart cities.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet