Versió per a imprimir

L’Escola de Teatre Escalante no es veurà afectada per les obres de la Sala

  • L’informe de l’arquitecte de la Diputació va concloure que les deficiències estructurals del Teatre Escalante afecten al pati de butaques i a les llotges. L’Escola de Teatre Escalante, que no duu a terme les seues activitats en aquesta zona, no es veurà afectada per les obres
  • S’està negociant amb l’Ajuntament de València la possible cessió del Teatre El Musical, al barri del Cabanyal
Escola de Teatre Escalante
06/10/2016

Ahir, la Delegació de Teatres de la Diputació de València i el Teatre Escalante van emetre un comunicat conjunt informant sobre l’imminent tancament de la Sala, a sols dotze dies de l’estrena de la producció Les Aventures de T. Sawyer i amb la temporada teatral tancada, com a conseqüència d’un informe de l’arquitecte de la Diputació que detectava una sèrie de deficiències estructurals greus al pati de butaques i les llotges.

 

Per a la Diputada delegada d’Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica, Rosa Pérez Garijo: «El tancament de la sala ens ve determinat precisament en el millor moment que estava travessant l’Escalante, amb les millors xifres d’ocupació des de feia anys, amb una quota de cobertura del 100%. No obstant ni Josep [Policarpo] ni jo defallim, i estem en vies de solucionar el problema. Ahir vam mantindré una reunió amb la regidora d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València, María Oliver i el seu assessor, qui van mostrar en tot moment una molt bona disposició a col·laborar amb nosaltres».

 

Pel que fa a l’Escola de Teatre Escalante, com que no duu a terme les seues activitats en aquesta zona de l’edifici, no es veurà afectada per les obres de reparació. De fet, la previsió de la Delegació de Teatres és que tant la tradicional escoleta adreçada als més menuts, com les noves activitats de teatre inclusiu dirigides a col·lectius especialment vulnerables, funcionen a ple rendiment a partir del mes de novembre, una vegada s’haja adjudicat el contracte. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet