Versió per a imprimir

L’Escoleta infantil ‘Els menuts’ de la Font de la Figuera remodelada amb fons de la Diputació de València

  • La vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, acompanyada per l’alcalde, Vicent Muñoz, la regidora d’Educació, Irene Vila, i la diputada de Comarcalització, Dolors Gimeno, visita el centre escolar
Imagen
11/11/2019

La vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó, ha visitat l’Escoleta infantil ‘Els menuts’ de la Font de la Figuera, acompanyada per l’alcalde, Vicent Muñoz, la regidora d’Educació, Irene Vila, i la diputada de Comarcalització, Dolors Gimeno, una instal·lació que ha estat remodelada amb el Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 de la Diputació de València, amb una subvenció de 38.000 euros.

 

Amb el programa d’inversions en educació totes les escoletes infantils, conservatoris i escoles d’adults de titularitat municipal de la província de València reben una ajuda de 38.000 euros per realitzar obres de millora de les seues instal·lacions.

 

A la comarca de la Costera, a més de la Font de la Figuera, també han rebut l’ajuda del Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 de la Diputació de València, l’Alcúdia de Crespins, Barxeta, Canals, el Genovés, Moixent, Montesa i Rotglà i Corberà.

 

Este pla de la corporació se suma al Pla Municipal de Manteniment d’Escoles que es va iniciar al 2017 en col·laboració amb la Conselleria d’Educació per tal de finançar el canvi de portes i finestres dels centres educatius d’Infantil i Primària, millorar les condicions d’alumnes i professors, i augmentar així l’eficiència energètica de les instal·lacions. La Font de la Figuera també ha rebut 140.000 euros del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles 2018 per al centre Mare de Déu dels Xics. En total, la corporació provincial ha destinat durant els exercicis 2018 i 2019 un total de vora 16 milions d’euros en millora de centres educatius.

 

La vicepresidenta Mª Josep Amigó ha destacat que “amb el pla donem un impuls a la millora de la qualitat de l'ensenyament en tots els àmbits: infantil, adults i ensenyaments musicals. Un total de 270 actuacions en 160 municipis”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet