Versió per a imprimir

L’ETNO-Museu Valencià d’Etnologia inicia les visites guiades i tallers familiars de caps de setmana

  • L’oferta dirigida a públic familiar abasta tallers infantils, visites guiades a la nova exposició permanent “No és fàcil ser valencià” i a les exposicions temporals
  • El diputat de Cultura, Xavier Rius, destaca “la visita a l’exposició permanent, la temporal i el programa de tallers com eines d’oci cultural i familiar”
Imagen
24/09/2020

L’ETNO-Museu Valencià d’Etnologia ha posat en marxa l’oferta d’activitats per famílies durant els caps de setmana. Esta proposta consta de tallers familiars i visites a les exposicions permanents i temporals.

 

Després d’inaugurar el passat juliol l’exposició permanent “No és fàcil ser valencià/na”, i de la bona acollida que ha tingut durant el passat mes d’agost (18% d’increment de visites respecte dels mesos d’agost d’anys anteriors), l’ETNO ha preparat un programa de visites realitzades pels conservadors i conservadores del museu, en les quals el públic pot rebre una explicació acurada dels diferents elements que constituixen la mostra.

 

Durant la visita els membres del museu expliquen una de les tres seccions de l’exposició permanent: La Ciutat, on s’aborda la qüestió global i local de les ciutats valencianes; l’Horta/Marjal espai dedicat als imaginaris, o els tòpics identificaries de la societat valenciana; Secà/Muntanya un espai on es trauen a la llum molts aspectes d’estos espais que no es veuen però estan, com ara: la muntanya com espai industrial, l’emigració (bàsicament femenina), la construcció de la pedra en sec, etc.

 

Així mateix el museu també oferta visites a les exposicions temporals. En estos moments es pot visitar la mostra “La tradición desvelada”, mostra sobre la indumentària tradicional d’Alcublas.

 

A més de les visites guiades, L’ETNO oferta el seu programa de tallers familiars. Estos tracten temes relacionats amb el cicle festiu, les exposicions permanents o les mostres temporals Durant la tardor del 2020 es realitzaran tallers sobre la construcció de postals sobre l’exposició permanent, els receptaris tradicionals, Espanta la por,  Per tots Sants Monstres Valencians, o un taller de l’auca del confinament.

 

Totes les activitats es realitzen tenint en compte les instruccions indicades per les autoritats per combatre la COVID 19, que convertixen els museus en espais segurs on realitzar activitats culturals.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet