Versió per a imprimir

La Batlia Respon registra més de 10.000 consultes al mes de març

  • La majoria de les consultes ateses per este servei de la Diputació de València han estat relacionades amb la Gestió Tributària, subvencions i beques
  • En matèria d'informàtica s'han registrat prop de 200 atencions als ajuntaments valencians
  • La diputada de Modernització, Mentxu Balaguer, destaca la tasca del servei d’Informàtica per assegurar el teletreball
Imagen
15/04/2020

La Batlia Respon, servei d'atenció ciutadana i als ajuntaments de la Diputació de València, ha registrat més de 10.000 consultes en el mes de març i el que portem d'abril.

 

Els serveis més demandats entre la ciutadania han sigut els catalogats com a Informació general, unes 3.000 consultes en total, i 3.600 de gestió tributària. La majoria de totes les consultes han estat centrades a confirmar la suspensió i l'ajornament dels terminis de tramitacions de procediments i en les peticions d'ajuda per a la presentació d'instàncies a través de la seu electrònica. En matèria d'informàtica s'han registrat prop de 200 atencions als ajuntaments valencians.

 

En el mes de març ha augmentat el número d'emissió de certificats digitals en l'oficina d'informació situada en el carrer Serrans, principalment pels processos selectius en matèria de personal i en la convocatòria dels Premis Literaris de la Institució Alfons el Magnànim.

 

Un increment d'estes peticions ha estat també deguda a l'emissió de signatures electròniques de treballadors i treballadores de la Diputació per poder accedir al teletreball.

 

En matèria d'Informàtica, la Batlia Respon ha donat suport registrant les incidències del personal de la Diputació, així com dels ajuntaments, principalment amb necessitats tècniques dels equips personals de cada treballador i treballadora per a poder exercir des de casa al teletreball.

 

L'atenció ciutadana es continua prestant també a través de mitjans telemàtics (portal web, correu-e labatliarespon@dival.es i xarxes socials).

 

Així mateix, la diputada de Modernització, Mentxu Balaguer, ha assenyalat que “cada vegada més s'està potenciant el servei a través del portal web www.dival.es, ja que amb un certificat digital la ciutadania pot realitzar la majoria dels tràmits administratius: sol•licitud de beques, aportar documentació per a participar en processos selectius de personal, resoldre qüestions en matèria de gestió de tributs (pagament de rebuts, calendari fiscal, etc.)”. Malgrat l’estat d’alarma decretat, el servei no ha parat un sol dia i s’ha adaptat a les noves circumstàncies per a seguir atenent totes les consultes amb normalitat.

 

“La situació extraordinària que vivim està visibilitzant el treball fet des del departament de modernització per a l'òptim funcionament de la Diputació de València”, ha assenyalat la diputada responsable de l’àrea. Balaguer ha destacat “la tasca diària i constant, essencial, que tot el departament ha desenvolupat de dilluns a diumenges perquè comptem amb un equip de professionals excel·lents i compromesos que dia a dia seguix al peu del canó al serveis dels pobles valencians, que és la tasca fonamental de la institució provincial”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet