Versió per a imprimir

La Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia ofereix mostres complementàries a les exposicions temporals

  • La campanya «Trau el suc a la Biblioteca» busca aportar continguts i informació complementària al discurs expositiu del centre, així com difondre la seua col·lecció entre tots els ciutadans
Imagen
01/03/2017

La Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia ha posat en marxa la campanya Trau el suc a la Biblioteca amb l'objectiu de mostrar la seua col·lecció bibliogràfica i documental relacionada amb les exposicions temporals del centre expositiu dependent de la Diputació de València.

 

La sala contigua a la Biblioteca, coneguda com Espai Obert i amb accés des del pati del Centre Cultural de la Beneficència, acull amb motiu de l'exposició temporal Inventant la tradició: indumentària i identitat la primera d'aquestes mostres temàtiques. La Biblioteca ha realitzat una selecció de la seua col·lecció per donar a conèixer exemplars de publicacions periòdiques de moda i actualitat amb una cronologia que va des de 1870 a 1970. «Estampa», «La Esfera» i «Blanco y negro» són algunes de les revistes de referència pel que fa a l’estil i moda de les dones en diferents èpoques. També es poden trobar documents sobre labors, patrons o esbossos, així com exemplars de «El correo de la moda: periódico de modas, labores y literatura» (1872) o «La moda elegante ilustrada: periódico de las familias» (1870).

 

A més, el visitant tindrà accés a llibres sobre moda i indumentària tradicional valenciana que es podran llegir a la sala Espai Obert. L'horari de visita entre setmana coincideix amb l'obertura de la Biblioteca, de dilluns a dijous de 8:30 a 14:30 hores, dimarts i dijous fins les 18:00 hores, i els divendres fins les 14:00 hores. Els caps de setmana es manté el mateix horari que la resta del museu, de 10:00 a 20:00 hores.

 

L'objectiu de Trau el suc a la Biblioteca és aportar continguts i informació complementària al discurs expositiu del Museu Valencià d'Etnologia, així com difondre la seua col·lecció entre la ciutadania.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet