Versió per a imprimir

La Cambra de Comerç presenta a la Diputació un projecte pilot de mediació per a evitar procediments judicials

  • Les representants de la Cambra expliquen a la diputada de Promoció Econòmica, Ocupació i Assistència a Municipis, Amparo Orts, els detalls d'este projecte subvencionat per la corporació provincial
Imagen
23/10/2019

Les representants de la Cambra de Comerç de València han presentat a la diputada de Promoció Econòmica, Ocupació i Assistència a Municipis, Amparo Orts, el projecte de mediació en la jurisdicció contenciós-administrativa que duu a terme la Cort d'Arbitratge i Mediació de València, òrgan pertanyent a la Cambra. Este projecte pilot està subvencionat per la Diputació de València i utilitza la mediació com a fórmula de solució de conflictes judicials.

 

La mediació contenciós-administrativa és un procediment en el qual les parts d'un procés, per derivació judicial, intenten aconseguir un acord total o parcial amb ajuda d'un mediador. D'esta forma pot arribar-se a la solució de conflictes evitant arribar a un procediment judicial.

 

Les representants de la Cambra de Comerç van aprofitar la reunió amb la diputada Amparo Orts per a avançar-li l'organització de la jornada divulgativa de Mediació en la Jurisdicció contenciós-administrativa que tindrà lloc el 2 de desembre, i que pretén informar les administracions locals de la província sobre este model de resolució de conflictes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet