Versió per a imprimir

La Canal de Navarrés i la Vall de Cofrents–Aiora se sumen al projecte del Camí natural del Xúquer

  • La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, es reunix amb els alcaldes i regidors de les localitats de Jalance, Cofrents, Cortes de Pallás i Millars. En el projecte també s’inclou Quesa
Imagen
18/12/2019

La responsable de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València, Dolors Gimeno, acompanyada pel president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, i el president del Consorci de la Ribera, Òscar Navarro, s'ha reunit amb l’alcalde de Jalance, Manuel Gómez; l’alcalde de Cortes de Pallás, Fernando Navarro, l’alcalde de Millares, Ricardo Pérez i el regidor de Medi Ambient de Cofrents, Daniel Gómez, per explicar-los el projecte del Camí Natural del Xúquer, que inclou estes localitats de la Canal de Navarrés i la Vall de Cofrents-Aiora. En l’acte també van estar regidors i regidores d’estes localitats, participants d’un projecte al que també es sumarà Quesa.

 

El projecte del Camí natural del Xúquer està sufragat amb fons del Ministeri, amb la direcció de la Diputació de València, i afavorirà a 18 municipis valencians, inclosos també els de la comarca de la Ribera. L’objectiu és incrementar el desenvolupament sostenible de la zona, mantenir l'ús d'antigues vies naturals, facilitar l'accés en bici, cavall i a peu i vertebrar una xarxa de camins naturals al llarg de riu Xúquer, creant infraestructures aptes que potencien el medi ambient, l'esport, l'educació, la cultura i el turisme sostenible.

 

La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, ha explicat en la reunió que "l'obra tindrà una execució de dos anys i anirà a càrrec del Ministeri".

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet