Versió per a imprimir

La Diputació ajorna el tall de la CV-364 entre Benaguasil i Pedralba per evitar molèsties als veïns a l'estiu

  • Els treballs de condicionament per reforçar el ferm i adequar les cunetes donaran començament a principis de setembre
Imagen
06/08/2018

Les obres per reforçar el ferm i adequar les cunetes de la CV-364 entre Benaguasil i Pedralba començaran el 3 de setembre, per evitar així alterar el curs del tràfic en temporada estival. Els treballs es realitzaran des de la intersecció amb la carretera CV-50, pk 0+000, fins al pk 6+000, donant continuïtat a la secció executada des del pk 6+000 fins al final de carretera, en la intersecció amb la CV-376, millorant notablement les condicions de seguretat i comoditat en una longitud total 6.000 metres. El pressupost total de l'obra és d'1.150.00 euros.

 

Com a recorregut alternatiu es proposa, per al tràfic procedent de Pedralba amb destinació Benaguasil, continuar per la carretera CV-376 fins a connectar amb l'autovia CV-35 en l'accés a Llíria, en la sortida 27, continuar per la CV-35 fins a la carretera CV-50, sortida 21, per finalment connectar amb l'inici de la carretera CV-364 d'accés a Benaguasil. El recorregut contrari es realitzaria de forma inversa.

 

Com a segon recorregut alternatiu, es proposa accedir a Vilamarxant per la carretera CV- 370 i posteriorment per la CV-50 fins a l'accés a Benaguasil. Es permetrà l'accés a propietats adjacents a tot moment, així com l'obertura al tràfic al final de cada jornada laboral.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet