Versió per a imprimir

La Diputació ajudarà la Federació d'Handbol a mantindre i impulsar la formació de les jugadores

  • La diputada d'Esports, Isabel García, ha avançat que es treballa en un conveni que potenciarà la base en els clubs valencians i l'arbitratge de l'handbol femení
  • El president, Toni Gaspar, i la diputada reben a les seleccions cadets, infantils i juvenils masculines i femenines, que han guanyat un or i tres plates en el Campionat d'Espanya de Valladolid
Imagen
14/02/2019

L'àrea d'Esports de la Diputació de València treballa al costat de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana en un projecte conjunt per a mantindre i impulsar la formació de les jugadores. Aquest conveni respon a l'aposta decidida per l'esport base i femení que s'ha convertit en un dels grans eixos de la gestió de la corporació provincial en matèria esportiva.

 

Com a responsable de l'àrea de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García ha avançat aquest acord amb la Federació, que té com a objectiu “mantindre les diferents categories i franges d'edats en l'handbol femení valencià, perquè les xiques no arriben a una edat en la qual no puguen continuar competint, com succeïa antany en el futbol, fins que els clubs van començar a apostar per les xiques".

 

El conveni inclourà igualment un apartat dirigit a reforçar l'arbitratge femení en handbol, segons han explicat la titular d'Esports i el president de la Federació, Pedro Vicente Fuertes, que ha acompanyat en la visita a la Diputació a les xiques i xics de les seleccions cadets, infantils i juvenils, tant masculines com femenines, que recentment han guanyat un or i tres plates en el Campionat d'Espanya celebrat a Valladolid.

 

Esport en Igualtat

 

Jugadores i jugadors de les seleccions autonòmiques de la Comunitat han recorregut diferents estades de la Diputació, inclòs el Saló de Plens, en el qual han compartit amb els responsables de la corporació els seus últims èxits. Allí ha exercit d'amfitrió el president, Toni Gaspar, que ha felicitat a tots ells “pel treball en equip i donar el millor de vosaltres mateixos”. Gaspar ha recordat que “l'esport en Igualtat ha sigut la base d'aquesta Diputació en la gestió de l'àrea que dirigeix Isabel García”, i ha acabat dient, en referència a les línies de subvenció que la corporació té obertes en matèria esportiva, que “aquestes xicotetes ajudes serveixen perquè pugueu fer grans coses”.

 

El president ha aprofitat la visita de la pedrera de l'handbol valencià per a explicar-los breument la història de la corporació i els seus programes de beques per a joves, que en els seus orígens va tindre com becats a artistes de la talla de Sorolla, Pinazo i Benlliure.

 

Els escons de les diputades i diputats provincials han sigut ocupats aquest dijous per les xiques de selecció juvenil autonòmica, campiones a Valladolid, els juvenils, subcampions a nivell nacional, i la resta de categories inferiors, que també torna del Campionat d'Espanya amb la sensació de continuar creixent. En opinió dels responsables provincials, “un gran exemple de l'esport en Igualtat”. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet