Versió per a imprimir

La Diputació ajudarà a Lambda a desenvolupar el Pla Divèrsia contra la discriminació per sexe en municipis valencians

  • FOTONOTÍCIA
Reunió de Toni Gaspar, Maria Josep Amigó i Dolors Gimeno amb la coordinadora gen
26/06/2020

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, s'ha reunit este divendres amb la coordinadora general de Lambda, María Jarga, amb qui ha repassat el protocol elaborat per l'àrea provincial de Diversitat per a col·laborar amb el col·lectiu LGTB+ en la línia de promocionar i defensar la diversitat sexual en els municipis valencians.

 

En la trobada han participat també la vicepresidenta Mª Josep Amigó i la diputada de Diversitat, Dolors Gimeno, responsable de la proposta de col·laboració entre la Diputació i l'entitat sense ànim de lucre, que recull una sèrie d'accions específiques de sensibilització enfocades a evitar la discriminació per sexe i educar en el respecte a la diversitat.

 

Els detalls de l'acord, que inclourà una aportació econòmica per part de la Diputació per a contribuir al desenvolupament del Pla Divèrsia de Lambda en diferents municipis valencians, es plasmaran en un conveni que signaran els responsables de totes dos institucions per al present exercici. El programa portarà per nom ‘Divèrsia amb la Dipu’ i estarà dirigit als agents socials que interactuen amb la joventut.  

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet