Versió per a imprimir

La Diputació amplia les ajudes als municipis afectats per l’incendi de Chulilla

  • Després de l’incendi de Chulilla l’ajuda de la Diputació als ajuntaments s’amplia amb 2 tècnics més dels previstos en el conveni que regula l’assistència a través dels col·legis professionals
16/10/2012

 

La Diputació de València ha aprovat, en el ple d’este matí, l’ampliació de terminis per a la contractació de tècnics en els municipis afectats per l’incendi de Chulilla.

Des de l’àrea d’Assessorament Municipal han informat que es tracta de donar resposta a la petició dels alcaldes a la qual s’ha donat tràmit de manera immediata perquè després del ple puguen presentar les seues sol·licituds.

A través dels convenis que manté la institució provincial amb 13 col·legis professionals els ajuntaments disposen d’assistència tècnica d’arquitectes, aparelladors, etc., que des dels incendis que van assotar la zona de Cortes de Pallás i Andilla es van posar a disposició dels consistoris per a avaluar danys i començar-ne els projectes d’arranjament.

Després de l’incendi de Chulilla, l’ajuda de la Diputació als ajuntaments s’amplia amb 2 tècnics més dels previstos en el conveni que regula l’assistència de col·legiats professionals.

Les localitats afectades poden demanar a partir de hui mateix estes ajudes fins a final d’any, perquè els tècnics realitzen el seu treball en els mesos de novembre i desembre del 2012.

La Diputacióde València, de la mateixa manera que en l’habitual conveni d’assistència de professionals de distints col·legis als ajuntaments, assumirà la major part del cost d’estes col·laboracions dirigides majoritàriament a municipis de menys de 15.000 habitants.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet