Versió per a imprimir

La Diputació arregla els desperfectes per lliscaments a Alfauir

  • L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València subvenciona els treballs a través del programa de Minimització de Riscos Geològics
  • La vicepresidenta de la Diputació i responsable de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, destaca la importància d’estes obres per a la seguretat de la ciutadania
Imagen
17/03/2021

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha construït un mur en el barranc de la Daia al seu pas per la localitat de Alfauir. El carrer Cotalba del municipi de la Safor se situa al costat del barranc, on s’havien produït lliscaments en el marge dret d’uns 22 metres lineals.

 

Les obres s’han realitzat dins del programa de Minimització de Riscos Geològics amb una inversió de 47.464,50 euros subvencionats al 97,5% per la Diputació de València. La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, destaca la importància de l’actuació per a la seguretat de la ciutadania, ja que “estos lliscaments estaven afectant el carrer i l’asfaltat estava perdent material de suport amb la conseqüent perillositat per a la ciutadania, i que ha quedat solucionat amb les obres executades”.

 

Els treballs han consistit en la construcció d’un mur de gabions per la seua alta capacitat de contenció de talussos i a la seua bona integració paisatgística amb l’entorn natural, així com el sanejament del talús i la reparació i asfaltat de la part del vial afectat pels lliscaments.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet