Versió per a imprimir

La Diputació assegura la viabilitat del Club Aerobic Moncada i el FBM Moncada CF

  • Medina i Bailach firmen sengles convenis de coŀlaboració perquè puguen mantindre les seues activitats esportives el 2013
  • Bailach: «Estos clubs seran ambaixadors de la nostra marca turística, València Terra i Mar, en totes les seues activitats»
Juan José Medina i Miguel Bailach amb integrants del Club Aerobic Moncada
03/12/2012

 

L’Ajuntament de Moncada ha acollit este matí la firma de sengles convenis de coŀlaboració entre la Diputació de València, el Club Aerobic Moncada i el FBM Moncada C.F., per a la present temporada.

 

A més del diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, han assistit l’alcalde de Moncada i vicepresident primer de la Diputació, Juan José Medina; la presidenta i entrenadora del Club Aerobic Moncada, Sara Lleonart, i el president del FBM Moncada CF, Francisco Camps. També han assistir a l’acte de la firma el regidor d’Esports, Jesús Gimeno, i el gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Francisco Sanchis.

 

L’alcalde de Moncada, després de la firma dels convenis, va dir que «es tracta de l’aportació d’una Institució que sempre està recolzant l’esport amb un diputat que té una gran sensibilitat amb estos temes, i hui esta ajuda és per a dos clubs molt importants per al poble: el Club Aerobic Moncada, amb una projecció nacional i internacional extraordinària, i el Moncada CF, amb este grup de jóvens que estan formant».

 

«L’Ajuntament ha de ser com una administració en esta nova arquitectura de l’estat que estem definint, on la Diputació té un paper molt important, i l’Ajuntament ha d’estar sempre al costat de la corporació provincial» —va finalitzar Medina.

 

Per la seua banda, el diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, va explicar que es tracta de dos clubs que aporten molt a l’esport de la província de València. «El Club Aerobic  —va dir— disposa d’un gran palmarés esportiu nacional i internacional, i l’altre, el CF Moncada és un històric amb una trajectòria important en el futbol regional. I d’alguna forma la Diputació ve a coŀlaborar de nou en estos dos esports amb trajectòries tan importants».

 

«El president Alfonso Rus recolza tota iniciativa que servisca per a ajudar els clubs de la província, en este cas el Club Aerobic Moncada i el FBM Moncada CF, que de segur seran dignes ambaixadors de la marca turística de la corporació provincial, València Terra i Mar, allà on es troben», va finalitzar Bailach.

 

La presidenta i entrenadora del Club Aerobic Moncada es mostrava ferma i convençuda de la importància d’esta ajuda, «pràcticament fonamental, perquè nosaltres, encara que som un club d’un esport minoritari, tenim molts esportistes que competixen a nivell internacional i per al nostre treball, si volem estar ben preparats, necessitem estes ajudes. Sense el suport de la Diputació este projecte seria inviable».

 

Per la seua banda, el president del FBM Moncada CF, Francisco Camps, incidia en la importància d’esta ajuda per al club que presidix, «ja que el futbol base aglutina un grup de tres-cents infants, l’objectiu fonamental del qual és formar-los i que d’esta manera puguen competir i aconseguir les metes marcades. Són ajudes, de la Diputació i de l’Ajuntament, que fan viable el projecte» —finalitzà Camps.

Declaracions de Juan José Medina
Declaracions de Juan José Medina
Declaracions de Miguel Bailach
Declaracions de Miguel Bailach
Declaracions de Sara Lleonart
Declaracions de Sara Lleonart
Declaraciones de Francisco Camps
Declaraciones de Francisco Camps
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet